Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποστολή στην Κρήτη

Αποστολή στην Κρήτη

trigas diamantopoulos

trigas-diamantopoulos

Από την πρώτη στιγμή που το eBasket.gr βγήκε στον αέρα, αποφασίσαμε πως θα προσπαθούμε να πηγαίνουμε παντού. Όπου… κινείται πορτοκαλί μπάλα, δίνουμε το “παρών“. Βρεθήκαμε στο Ηράκλειο (για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος) με διπλή αποστολή, στα Χανιά (για το All Star Game του ΕΣΑΚΕ) με τέσσερις απεσταλμένους, στο Μιλάνο (για το Final Four της Ευρωλίγκα). Τώρα ήρθε η ώρα να πάμε κάπου ακόμη. Ή καλύτερα να… επιστρέψουμε σε έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς.

Το eBasket.gr θα βρίσκεται από Δευτέρα (07/07) και για τις επόμενες δύο εβδομάδες εκεί που χτυπά η “καρδιά” του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών: Στην Κρήτη! Ο Αλέξανδρος Τρίγκας θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να σας/μας μεταφέρει τον παλμό από το μεγάλο ραντεβού των Νέων Ανδρών γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Άριστος γνώστης των “μικρών ηλικιών” (θα το έχετε παρατηρήσει άλλωστε κατά καιρούς), δεν μπορούσε παρά να μεταβεί στην Κρήτη για να καλύψει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μακάρι να φανεί… γουρλής και για τη “γαλανόλευκη“, που θα παλέψει για ένα μετάλλιο.

Από τη Δευτέρα και για τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες, το eBasket.gr θα κινείται σε ρυθμούς Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών… Γιατί αγαπά το μπάσκετ και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…