Κεντρική Διεθνή Ακολούθησε την καρδιά του

Ακολούθησε την καρδιά του

sofo eilat kipello telikos

sofo-eilat-kipello-telikos

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς, παρά το ασφυχτικό “πρέσινγκ” της Γαλατάσαραϊ, ο “Σόφο” έμεινε “πιστός” στην “ομάδα του λαού”.

Τουρκικά δημοσιεύματα έφερναν τον Σχορτσανίτη να έχει δώσει τα χέρια με τη Γαλατάσαραϊ (“Συμφωνία “Σόφο” με Γαλατάσαραϊ“) ωστόσο ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε να παραμείνει εκεί που λέει η καρδιά του, ήτοι στη Μακάμπι την οποία θεωρεί ως δεύτερη οικογένειά του. Έτσι ο “Σόφο” θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην “ομάδα του λαού” μέχρι το 2016 και δεν θα ακολουθήσει το δρόμο του Ρίκι Χίκμαν και του Ταϊρίς Ράις που αναχώρησαν για άλλες πολιτείες.

“Δεν εγκαταλείπουμε έτσι εύκολα τους παίκτες που μας “κουβάλησαν” καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν παρά τους τραυματισμούς που τους ανάγκασαν πολλές φορές να παίζουν με πόνο. Είχαμε την οψιόν στο συμβόλαιό του προκειμένου να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και αυτό κάναμε χωρίς δισταγμό. Τον υπογράψαμε για άλλα δύο χρόνια και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό”, ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Μακάμπι η οποία επιβεβαίωσε την παραμονή του “Σόφο” στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο “Σόφο” επέστρεψε στη Μακάμπι το περσινό καλοκαίρι μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ενώ φόρεσε τη φανέλα της από το 2010 έως το 2012. Έτσι με τα νέα δεδομένα, ο Σχορτσανίτης θα συμπληρώσει πενταετία στην ομάδα όταν εκπνεύσει το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε.

Φέτος ο 29χρονος άσος που πανηγύρισε το τρεμπλ έπαιξε σε 19 αγώνες για το πρωτάθλημα Ισραήλ έχοντας μέσο όρο 7,4 πόντους και 3 ριμπάουντ και σε 29 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 9,6 πόντους και 2,6 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…