Κεντρική Basket League Άρης “Αγκαλιάστε την προσπάθεια”

“Αγκαλιάστε την προσπάθεια”

galis

galis

Για τα θέματα που απασχολούν την ΚΑΕ Άρης ενημερώθηκε πλήρως ο Νίκος Γκάλης σε συνάντηση πραγματοποίησε με τον Λευτέρη Αρβανίτη ενώ αναφέρθηκε και στις συμβουλές του προς τους διοικούντες το σύλλογο.

Ο Νίκος Γκάλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ και το σύμβουλο, Στάθη Ρούσσο, προκειμένου να λάβει γνώση για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της εταιρίας. Μάλιστα, ο “θεός” προχώρησε και σε μία δήλωση την οποία δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

“Στην συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη και το σύμβουλο, Στάθη Ρούσσο, ενημερώθηκα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, τις επαφές με τη FIBA και γενικά για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η εταιρία, μετά την επιτυχή συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών. Διαπίστωσα ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.

Η συμβουλή μου προς τους διοικούντες ήταν: “Συνεχίστε την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ ” και η προτροπή μου προς τον κόσμο του Άρη μας, που είναι η μεγάλη του δύναμη, είναι:

“Αγκαλιάστε πιο μαζικά αυτήν την προσπάθεια για να πετύχει η αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας. Το ραντεβού μας για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο “Nick Galis Cup” ισχύει. Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…