Κεντρική NBA New… Kidd on the block
NBA

New… Kidd on the block

kidd coach

kidd-coach

Ο Τζέισον Κιντ αναλαμβάνει τα ηνία των Μπακς!
Ο πρώην τεχνικός των Νετς τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των “Ελαφιών” αφού πρώτα αυτοί έδωσαν σαν αντάλλαγμα στην ομάδα του Μπρούκλιν δύο draft picks δευτέρου γύρου για να τον αποκτήσουν.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε χθεσινό άρθρο (“Πάει Μιλγουόκι ο Κιντ“) ο Κιντ τα “έσπασε” με τον ιδιοκτήτη των Νετς Μίχαηλ Πρόκοροφ διότι ζήτησε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το τρέξιμο του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας, όντας ταυτόχρονα προπονητής και Τζένεραλ Μάνατζερ, με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του. Ο Πρόκοφορ αρνήθηκε και του έδωσε το “ελεύθερο” να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με ομάδα της αρεσκείας του.

Οι Μπακς εκδήλωσαν άμεσα ενδιαφέρον κάτι που οφείλεται στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο άλλοτε σπουδαίος πλέι μέικερ με τους νέους ιδιοκτήτες της ομάδα του Μιλγουόκι, Μαρκ Λάσρι και Ουές Έντενς. Εν τέλει, ούτε εκεί πήρε τον απόλυτο έλεγχο που επιζητούσε και θα “περιοριστεί” στα χρέη του πρώτου προπονητή στη θέση του Λάρι Ντρου.

Ο 41χρονος τεχνικός καλείται να επαναφέρει τα “Ελάφια” στα πλέι οφ ύστερα από την απογοητευτική χρονιά τους φέτος (15-67) και να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζαμπάρι Πάρκερ, γύρω από τους οποίους η ομάδα θέλει να χτίσει το μέλλον της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…