Judgement day

bartzokas osfp pao

bartzokas-osfp-pao

Το βράδυ της Τετάρτης είναι από τα πλέον κρίσιμα για τον Ολυμπιακό. Από τη μία το γεγονός ότι κρίνεται ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδος, από την άλλη το γεγονός ότι σε περίπτωση που έρθει το “διπλό” στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραμείνει ισχυρός στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Όχι ότι ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου θα τον θέσει αυτομάτως εκτός ΣΕΦ, αλλά είναι δεδομένο πως ο Έλληνας τεχνικός δεν θα νιώθει άνετα. Παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τους Πειραιώτες.

Ο λόγος είναι απλός: Αν γίνει το μοιραίο (για τον Ολυμπιακό) αύριο το βράδυ και ο Παναθηναϊκός στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν καταγράψει τη χειρότερη χρονιά τους από το 2008 και μετά.

Κι αυτό γιατί την τελευταία τετραετία (2009-13), ο Ολυμπιακός είτε κατακτούσε κάποιον τίτλο (Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα) είτε εξασφάλιζε την παρουσία του στο Φάιναλ Φορ (όπως συνέβη το 2009). Φέτος όμως έχει ήδη απολέσει δύο στόχους (Κύπελλο, Ευρωλίγκα) και βρίσκεται μπροστά στον τρίτο.

Είναι νωρίς για να αναλυθούν με ασφάλεια οι προθέσεις των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά φαντάζει αρκετά πιθανό ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου να άρει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι λόγοι, όπως προαναφέραμε, είναι απλοί

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…