Κεντρική Ελλάδα Camp Φιλική… πάσα

Φιλική… πάσα

arkalochori camp

arkalochori camp

Επιτυχημένα ξεκίνησε το 7ο Αρκαλοχώρι Basketball Camp, το οποίο αποτελεί μια συνδιοργάνωση του ΑΣΑ Αναγέννηση και του ΟΦΗ και έχεις ως σύνθημα το “Δώσε πάσα στη φιλία“. Η προσέλευση των παιδιών είναι υπεράνω προσδοκιών μεγάλη καθώς έχουν φτάσει τα 120!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Shooting Camp το πρωί υπό την επίβλεψη των προπονητών, Σωκράτη Ηλιάδη και Βαγγέλη Μάγειρα και το απόγευμα προπόνηση σε station και παιχνίδι υπό τις οδηγίες των υπεύθυνων προπονητών ακαδημιών ΟΦΗ Γιώργου Γωνιωτάκη και ΑΣΑ Αναγέννηση Μιχάλη Καλαϊτζάκη.

Ξεχωριστοί είναι και οι καλεσμένοι που τίμησαν και έπεται να τιμήσουν με την παρουσία τους το camp.

Τη Δευτέρα (23/06) προσκεκλημένος ήταν ο παίκτης του ΟΦΗ, Βασίλης Βαγενάς, ενώ σήμερα Τρίτη (24/06) ο αθλητής του Ηράκλειο ΟΑΑ, Αλέξης Πετράκης, θα δώσει το παρών.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δώσουν το παρών και να βρεθούν κοντά στα παιδιά ο Κώστας Χατζηχρήστος, ένας εκ των κορυφαίων προπονητών βελτίωσης της αθλητικής ικανότητας των παικτών, ο καταξιωμένος προπονητής Κώστας Κουρκούμπας αλλά και ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Οι εκδηλώσεις στο Αρκαλοχώρι συνεχίζονται το Σάββατο (28/06) με το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, στο οποίο θα μιλήσουν οι Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Κουρκούμπας και Μάνος Μανουσέλης.

Οι δραστηριότητες ολοκληρώνονται την Κυριακή (29/06) με την 3η Ημερίδα για την Καλαθοσφαίριση όπου θα παρευρεθούν και θα ανταλλάξουν απόψεις εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ ανάμεσα τους, ο Βασίλης Σκουντής και ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

afisa-arkalochori-camp

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…