Κεντρική Διεθνή “Φευγάτος” ο Στίματς

“Φευγάτος” ο Στίματς

curry stimac pao malaga

curry-stimac-pao-malaga

Ελεύθερος και… ωραίος θα κυκλοφορεί πλέον στη μεταγραφική αγορά ο Βλάντιμιρ Στίματς ο οποία έκανε χρήση του “opt out” που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και πλέον ως φρι έιτζεντ καλείται να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Στίματς μετακόμισε στην Ισπανία το περσινό καλοκαίρι από τη Μπάνβιτ, πρόλαβε να “φτιάξει” το όνομά του μέσα σε ένα χρόνο και τώρα επιδιώκει να εξαργυρώσει τη χρονιά που πραγματοποίησε με ένα συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές απολαβές είτε αυτό θα προέρχεται από τη Μάλαγα είτε από άλλη ομάδα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνεις τις αποφάσεις. Σας ευχαριστώ όλους”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter ο Στίματς ο οποίος “ψάχνεται” πλέον για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Βαλένθια, η Γαλατάσαραϊ και η Μπάνβιτ ενδέχεται να ενδιαφερθούν για τον Σέρβο σέντερ ενώ θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τον “γλυκοκοίταζε”.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση παραμονής του στη Μάλαγα, αν και αυτή τη στιγμή ο 27χρονος άσος δείχνει “φευγάτος”. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από τον ισπανικό σύλλογο. Φέτος ο Στίματς έπαιξε σε 41 αγώνες για τη Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 7,1 πόντους και 5,6 ριμπάουντ και σε 23 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 7,6 πόντους και 5,1 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…