Κεντρική Διεθνή Υπέβαλε παραίτηση ο Μεσίνα

Υπέβαλε παραίτηση ο Μεσίνα

messina new

messina-new

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να αποτελέσει ο Έτορε Μεσίνα καθώς ο Ιταλός κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και λογικά θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου.

Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της βαλτικής λίγκας, Σεργκέι Ιβάνοφ, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τον Μεσίνα για την κατάκτηση του τίτλου από την ΤΣΣΚΑ, αλλά από ότι φαίνεται τον αποχαιρέτισε κιόλας: “Ο Έτορε Μεσίνα παραιτήθηκε από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο τώρα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιβάνοφ μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε για τους εναγκαλισμούς του με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ.

Λίγο αργότερα ο Έτορε Μεσίνα τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα και επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την πρόθεσή του να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του: “Από το Φεβρουάριο είχα αποφασίσει να φύγω από την ΤΣΣΚΑ. Είχα πει στον πρόεδρο ότι θα κάνω χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό μου. Απλά το κράτησα μυστικό και το ήξεραν μόνο οι παίκτες μου”.

Όλα δείχνουν ότι ο Έτορε Μεσίνα οδεύει προς τους Σαν Αντόνιο Σπερς ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς και μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της “ομάδας του στρατού” ετοιμάζεται να πει “αντίο” προκειμένου να επιστρέψει στο NBA. Πάντως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του είναι και ο Δημήτρης Ιτούδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…