Κεντρική Ελλάδα Camp Το 4ο camp του Σπόρτιγκ

Το 4ο camp του Σπόρτιγκ

basketa9

basketa9

Ο Σπόρτιγκ δίνει ανέκαθεν ιδιαίτερη βάση στους μικρούς του φίλους γι’ αυτό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των Πατησιών διεξάγει camp το οποίο θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο της οδού Ηλία Ζερβού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σπόρτιγκ:
“Ο Αθλητικός όμιλος Σπόρτιγκ διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά καλοκαιρινό camp για παιδιά από 6 έως 13 ετών στο κλειστό γήπεδο του Α.Ο Σπόρτιγκ στα Πατήσια στην οδό Ηλία Ζερβού 89 με αθλήματα μπάσκετ , τζούντο , βόλλεϊ και bowling από 16 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να σας μάθουμε τα μυστικά του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Πληροφορίες Camp : 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ Ωράριο camp 08:00 με 14:30( με δυνατότητα φύλαξης των παιδιών εώς και τις 16:00).

Αθλήματα:

Μπάσκετ
Βόλλευ
Τζούντο
Bowling

Επίσης προβολή video και απασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες.Παροχή μικρού γεύματος και χυμού Παροχή αναμνηστικού t-shirt¨ Απαραίτητα είδη:

1)Αθλητικά παπούτσια.
2)Μια τσάντα με ένα επιπλέον σορτς ,πετσέτα και παντοφλάκια.
3)Ιατρική βεβαίωση (ότι μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες).

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συλλόγου στο 2102114537 ή να επισκεφθείτε τα γραφεία του Συλλόγου μας που στεγάζονται στην οδό Ηλία Ζερβού 89(έναντι ηλεκτρικού σταθμού Αγίου Ελευθερίου) Πατήσια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…