Κεντρική Ελλάδα Camp Το 3ο GBA Off Season Camp

Το 3ο GBA Off Season Camp

GBA off season Camp 1

GBA Camp 2013

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η GBA διοργανώνει το Off Season Camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο “δόσεις”, 7-11 και 14-18 Ιουλίου, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Αποτελεί ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε αθλητές υψηλού επιπέδου που επιθυμούν να δυναμώσουν αλλά και να βελτιωθούν στο παιχνίδι τους αλλά και να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση κατά την περίοδο του καλοκαιριού και πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη έμπειρου επιτελείου προπονητών και γυμναστών για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Πολλοί γνωστοί αθλητές έχουν συμμετάσχει, ενώ οι Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης θα δώσουν το παρών και φέτος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Η Greek Basketball Academy διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Off Season Camp. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπόνησης μεταβατικής περιόδου, διάρκειας δυο εβδομάδων (7-11 Ιουλίου και 14-18 Ιουλίου) που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Το Off Season Camp δίνει την ευκαιρία σε παίκτες για προπόνηση υψηλούεπιπέδου με την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού επιτελείουπροπονητών. Συνδυάζει την ενδυνάμωση του αθλητή με τα βασικά του μπάσκετ και απευθύνεται σε αθλητές υψηλού επιπέδου.

To Off season camp επιδιώκει τη βελτίωση των παικτών μέσα από τις λεπτομέρειες του μπάσκετ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση και στις αδυναμίες των παικτών.

GBA Camp 2013

Ειδικότερα στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, με πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη προπόνηση στοχεύει στη βελτίωση της ισορροπίας, της ταχυδύναμης με έμφαση στο πρώτο βήμα επιτάχυνσης, της αλτικότητας, του προσανατολισμού, της ευκινησίας και ευλυγισίας, δεξιότητες που συγκροτούν το κινητικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της ταχύτητας του καλαθοσφαιριστή.

Ταχύτητα στις αμυντικές και επιθετικές μετακινήσεις, ταχύτητα στην αλλαγή κατεύθυνσης, γρήγορη επιβράδυνση, ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων και ποιότητα στην εκτέλεση των κινήσεων του αθλητή καλλιεργούνται καθημερινά με αυστηρή προπονητική καθοδήγηση που δίνει μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων.

Στόχος είναι η “εκπαίδευση” των αθλητών σε μία ολοκληρωμένη προπόνηση μεταβατικής περιόδου και η σωστή αντίληψη της εκγύμνασης μετά την λήξη της αγωνιστικής και προπονητικής περιόδου.

Το 3ο Off Season Camp θα αποτελέσει κομμάτι της προετοιμασίας για τους Παπαδόπουλο, Χαραλαμπίδη και πολλούς ακόμα επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές αλλά και για παίκτες όλων των κατηγοριών.

Οι προπονήσεις γίνονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή το πρωί και διαρκούν τρεις ώρες καθημερινά. Στο Off Season camp μπορούν να λάβουν μέρος επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές, γεννημένοι το 1999 ή νωρίτερα.

GBA Camp 2013

Να σημειωθεί πως κάθε αθλητής μπορεί να λάβει μέρος σε μία ή δύο περιόδους αναλόγως των αναγκών του και της επιθυμίας του.

Παροχές Προγράμματος:

  • Ατομικές εργομετρικές μετρήσεις του εξειδικευμένου φυσιολόγου καθ. Σπύρου Κέλλη
  • Με την εγγραφή στο πρόγραμμα ο αθλητής λαμβάνει 2 T-Shirt για τις προπονήσεις του.
  • Καθημερινό κολατσιό ενδιάμεσα στην προπόνηση
  • Διακεκριμένοι καλεσμένοι και ομιλίες
  • Φροντιστής

Η ομάδα της GBA

Η GBA αξιοποιεί ένα επιτελείο προπονητών με μεγάλη εμπειρία στην ατομική προπόνηση και βελτίωση. Head coach του προγράμματος με την συνολική επίβλεψη και καθοδήγηση του επιτελείου είναι ο διακεκριμένος προπονητής Δημήτρης Νικολαΐδης.

Το επιτελείο προπονητών συμπληρώνεται από τους:
· Χρήστο Μαγκώτσιο – basketball coach
· Ιωσήφ Νικολαΐδη – basketball coach
· Γιώργος Κυριαζή – basketball coach
και συνεργάτες προπονητές εκγύμνασης και ενδυνάμωσης

Λεπτομέρειες και εγγραφές στο www.gbacademy.gr

afisa-off season camp -gba

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…