Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το τσουνάμι και η νέα ΚΑΕ

Το τσουνάμι και η νέα ΚΑΕ

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

Μετά τις 30 Ιουνίου οι κινήσεις των παικτών της ΑΕΚ, ακόμη και όσων έχουν συμβόλαιο θα γίνουν… τσουνάμι.

Γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη δεχθεί προτάσεις από ΚΑΕ και συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού! Οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ είναι περιζήτητοι. Λογικό. Πιστώθηκαν (μαζί με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο) την άνοδο της “Βασίλισσας” στην Α1. Κάποιοι (που πάντως μάλλον δεν συμπεριλαμβάνονταν στα σχέδια του Βαγγέλη Ζιάγκου) έχουν βρει ήδη ομάδα.

Γεγονός είναι, όμως, ότι αρκετοί αθλητές αφενός κρίνουν ότι πρέπει να δώσουν πίστωση χρόνου στην ΑΕΚ, προκειμένου να αγωνιστούν μαζί της στα “μεγάλα σαλόνια”, αφετέρου από σεβασμό στην ιστορική διαδρομή της, που εσχάτως και έπειτα από ενάμιση χρόνο νηνεμίας πλήττεται. Κυρίως εξαιτίας της ανακολουθίας (ως προς τις δεσμεύσεις) του πρώην προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Κοτσάτου.

Τι συμβαίνει με τη νέα ΚΑΕ; Δεν είναι παρά μια εβδομάδα, που “ορίστηκε” από τη Γενική Συνέλευση η διοικούσα επιτροπή, επομένως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Το βέβαιο είναι ότι βάσει νόμου πρέπει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να κληθούν με έγγραφη πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι για να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…