Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Το καλύτερο τουρνουά”

“Το καλύτερο τουρνουά”

giankovic pao laboral

giankovic-pao-laboral

Μετά το άκρως επιτυχημένο τουρνουά 3Χ3 που έγινε στην Ελευσίνα, σειρά παίρνει η Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, το διήμερο 28-29 Ιουνίου.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το επερχόμενο 3Χ3 θα είναι το καλύτερο που έχει διεξαχθεί στο μεγαλύτερο νησί της χώρας και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να κατακλύσει το Παγκρήτιο:

“Είναι η 4η χρονιά που γίνεται το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερο. Θυμάμαι πέρυσι, που οι συμμετοχές είχαν φθάσει τις χίλιες. Εφέτος, πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά και το τουρνουά, θα έχει ανάλογη επιτυχία, με αυτή που είχε το τουρνουά της Ελευσίνας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Είμαι σίγουρος, ότι θα είναι το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη. Περιμένουμε τον κόσμο και πάλι στο Παγκρήτιο, για να παίξουμε μαζί του”.

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…