Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τους κέρδισε ο Χαλβατζάκης

Τους κέρδισε ο Χαλβατζάκης

halvatzakis new

halvatzakis-new

Οι εκλογές στον ΕΣΑΚΕ φτάνουν… Η ψήφος είναι (για την ώρα)  μυστική, αλλά η ΑΕΚ στην “πρεμιέρα” της μετά από καιρό σε διαδικασία του είδους ετοιμάζεται να στηρίξει Γιώργο Χαλβατζάκη. Το είχαμε γράψει και τις προάλλες. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ανοίξει προ πολλού δίαυλο επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Λίγκας.

Ο πρόεδρος της Λίγκας έδειξε τον προσήκοντα σεβασμό στην ΑΕΚ, και δεν είναι πάντα αυτονόητα τα… αυτονόητα. Ο κ. Χαλβατζάκης δεν δίστασε να εκφραστεί υπέρ της ΑΕΚ διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου με την υπόθεση – άνοδος στην Α1 να μην έχει κριθεί ακόμα.

Αντιθέτως, ΑΕΚ, Κόροιβος, Καβάλα και Ψυχικό έδιναν μάχη για τα δύο προνομιούχα εισιτήρια. Ο κ. Χαλβατζάκης θέλει το προϊόν του (το πρωτάθλημα) να αποκτήσει αξία και προφανώς δεν σέβεται την ΑΕΚ μόνο για τις αξιακές της καταβολές και για τις… Χαμένες Πατρίδες.

Όπως πέρα και πάνω από συμβολισμούς γιατί είναι κακό, που ο Χαλβατζάκης “βλέπει” μακριά; Γιατί είναι κακό να θεωρεί ο κ. Χαλβατζάκης ότι η δυναμική της Τους και ο κόσμος της επαρκούν για να δώσουν νέα ώθηση στο “κορεσμένο” πρωτάθλημα; Το αντίθετο είναι.

Ο Αλέξης Αλεξίου, πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και επίδοξος πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, δικαιολογημένα άδραξε την ευκαιρία και συνομίλησε επί μακρόν με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ως όφειλε και θεσμικά να πράξει. Η είδηση είναι, ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων η “Βασίλισσα” θα δώσει κανονικά το “παρών” στη γενική συνέλευση της Δευτέρας.

Οι “κιτρινόμαυροι” ενεργώντας στο μπάσκετ, παραδοσιακά αυτόνομα, ελπίζουν απλώς να εξελιχθούν όλα ομαλά την ερχόμενη Κυριακή στην γενική συνέλευση της Νέας Φιλαδέλφειας και λάβουν την έγκριση του σώματος. Κατόπιν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αισθητή την επιστροφή τους στην πρώτη κρίσιμη φάση, ως (ξανά) δύναμη της Α1…

  • Παναγιώτης Φασούλας

    Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

    Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…