Κεντρική Διεθνή Τεόντοσιτς… τριετίας

Τεόντοσιτς… τριετίας

teodosic kuban cska

teodosic-kuban-cska

Τελικά το θέμα με την παραμονή ή όχι του Μίλος Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν εξελίχθηκε σε σίριαλ αφού οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν ο Σέρβος γκαρντ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την “ομάδα του στρατού”.

Η αλήθεια ότι τα σενάρια περί συμφωνίας του Τεόντοσιτς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ φούντωναν συνεχώς πριν από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι “παρών” και στην επόμενη ημέρα της ΤΣΣΚΑ. Άλλωστε, στο κείμενο με τίτλο (“Όλα ανοιχτά με Τεόντοσιτς“) αναφερθήκαμε στην πολύ πιθανή παραμονή του Τεόντοσιτς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ο Έτορε Μεσίνα με τον οποίο ο 27χρονος άσος δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις, ο Τεόντοσιτς άρχισε να βλέπει με διαφορετικό μάτι την προοπτική να μείνει στη Μόσχα. Πράγματι αυτό συνέβη, ο Δημήτρης Ιτούδης τον έπεισε ότι τον υπολογίζει και η διοίκηση του συλλόγου ικανοποίησε την επιθυμία τους.

“Ο Μίλος θέλει να κερδίζει, όπως όλοι όσοι βρισκόμαστε στο σύλλογο. Όταν μιλήσαμε ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο τι είδους ομάδα πρέπει να φτιάξουμε ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θεωρώ ότι μετά από τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ έχει ωριμάσει. Ελπίζω να μείνει υγιής για να μας βοηθήσει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του για τη συμφωνία με τον Τεόντοσιτς.

Από την πλευρά του, ο διεθνής παίκτης επισήμανε: “Είμαι χαρούμενος αφού διαπιστώνω ότι όλοι εδώ στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίζω. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο. Είναι υπέροχο που θα μείνω για άλλα τρία χρόνια. Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν”.

Στο τεχνικό τιμ ο Μίντλετον

Πέρα όμως από το μεταγραφικό σχεδιασμό που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο “στρατόπεδο” της ΤΣΣΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης φροντίζει και για την στελέχωση του τεχνικού τιμ. Έτσι, ένας από τους συνεργάτες του Έλληνα κόουτς στο “τιμόνι” της ομάδας θα είναι ο Ντάριλ Μίντλετον.

Ο 47χρονος Αμερικανός που αγωνίστηκε φέτος στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας, εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της ΤΣΣΚΑ και θα είναι στο πλευρό του Ιτούδη μαζί με τον Ανδρέα Πιστιόλη και κάποιος άλλους Ρώσους προπονητές. Ο Μίντλετον συνεργάστηκε με τον Ιτούδη στον Παναθηναϊκό (2000-2005) και κατέκτησαν τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος, δύο Κύπελλα και μία Ευρωλίγκα.

“Ο Ντάριλ κατέρριψε πολλά ρεκόρ στην καριέρα του ως παίκτης. Έπαιξε στην Τουρκία, στην Ισπανία, στην Ελλάδα και στη Ρωσία, έχει νοοτροπία νικητή και θα ασχοληθεί κυρίως με την πρώτη ομάδα”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ιτούδης για το νέο συνεργάτη του ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει ένα καινούριο κεφάλαιο στη μπασκετική του ζωή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…