Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Τέλος από Εθνική ο Νάχμπαρ

Τέλος από Εθνική ο Νάχμπαρ

nachbar slovenia

nachbar-slovenia

Έκλεισε το κεφάλαιο της Εθνικής για τον Μπόστιαν Νάχμπαρ, όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

Ο 34χρονος φόργουορντ δήλωσε πως πλέον δεν αντέχει να παίζει χειμώνα καλοκαίρι τονίζοντας πως έχει δώσει ότι μπορούσε στην Εθνική Ομάδα της Σλοβενίας, τα 14 χρόνια (1999-2013) που την υπηρέτησε, με το Ευρωμπάσκετ του 2013, που έγινε στη χώρα του, να αποτελεί την τελευταία παρουσία του σε εθνικό επίπεδο ακολουθώντας την πορεία του Γιάκα Λάκοβιτς.

Έτσι δεν θα ενισχύσει της προσπάθειες της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, όπου η Σλοβενία τίθεται αντιμέτωπη, στον Δ’ Όμιλο, με το Μεξικό, τη Λιθουανία, την Αγκόλα, την Αυστραλία και την Κορέα.

Δεν θα αποσυρθώ από το μπάσκετ, αλλά πιστεύω πως έχω προσφέρει πολλά στην εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη φορά που έπαιξα ήταν το 1999. Όποτε μπορούσα ήμουν διαθέσιμος. Για μένα ήταν καλή ευκαιρία να σταματήσω από την εθνική στο Eurobasket της Σλοβενίας. Προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά ήταν καλή η πορεία που έκανα με την ομάδα” δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Θα ξεκουραστώ λίγο, το πολύ μία βδομάδα και θα επιστρέψω στις προπονήσεις μου για να μείνω σε φόρμα. Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρω πως η ομάδα είναι ικανοποιημένη από μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…