Κεντρική Ασίστ Shadow “Σύλληψη” ελέω… Στέβοβιτς

“Σύλληψη” ελέω… Στέβοβιτς

stevovic gamos4

stevovic-gamos4

“Οι “ρουφιάνοι” μου σε “συνέλαβαν” ΚΑΙ στην Αργολίδα, χθες, Σάββατο 28-6-2014!!!”, μας έγραψε (χθες) άγνωστος “θαυμαστής” μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Λες και είχαμε πάει στην Αργολίδα… ινκόγκνιτο! Ίσα-ίσα.

Παρότι συνήθως απέχουμε από γάμους και εκδηλώσεις και κυρίως απεχθανόμαστε τις φωτογραφήσεις όπως ο διάβολος το λιβάνι, ειδικά για τον αδελφικό φίλο μας Άλεξ Στέβοβιτς και πήγαμε στον θρησκευτικό γάμο του και στηθήκαμε να απαθανατιστούμε μαζί του, στη λιτή δεξίωση που επακολούθησε στην ονειρεμένη έπαυλη της Νίκης (Μποζιονέλου), όταν μας το ζήτησε ο Αλέξης Ταμπούρης. Δικές του, του Αλέξη, οι επαγγελματικές φωτογραφίες, αποκλειστικά για το eBasket, και τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Αλέξης, κομμάτι από την ΑΕΚ Άργους, όπως και ο Γιώργος Βούρδουλας, πρώην προπονητής και συμπαίκτης του Στέβοβιτς, εκλεκτοί καλεσμένοι αμφότεροι στην τελετή και όχι μόνο. Μαζί μας στο τραπέζι. Όπου η συζήτηση είχε στην ημερήσια διάταξη μόνο μπάσκετ. Γι’ αυτό και ο Στέβοβιτς δεν το κουνούσε ρούπι από δίπλα μας. Κατά τα λοιπά, να επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε και χθες ότι ο Αλέξανδρος (Στέβοβιτς) ετοιμάζεται να ταξιδέψει αύριο Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου

Λατρεμένη παρέα στην αγαπημένη Αργολίδα, λοιπόν…

* Προς “ρουφιάνους”: Θα επιδιώξουμε σύντομα κι άλλη κάθοδο προς την περιοχή. Το γράφουμε αυτό, για να διευκολύνουμε όσους θέλουν να μας “ξανασυλλάβουν”.

stevovic-gamos3

stevovic-gamos2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…