Κεντρική Διεθνή “Σφίγγα” ο Τεόντοσιτς

“Σφίγγα” ο Τεόντοσιτς

teodosic kuban cska

teodosic-kuban-cska

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναδείχθηκε ως MVP των πλέι οφ της βαλτικής λίγκας την οποία κατέκτησε και φέτος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ωστόσο ο Σέρβος γκαρντ τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του τρίτου τελικού για το μέλλον του στην “ομάδα του στρατού”.

Στις δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ, ο Τεόντοσιτς ήταν “σφίγγα”, καθώς δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικά με τον επόμενο προορισμό της καριέρας του ενώ παράλληλα τόνισε ότι λατρεύει να παίζει στην ΤΣΣΚΑ: “Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε τη σειρά με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν από το 2-0 και να πάρουμε το τρόπαιο. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας”, ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και συνέχισε:

“Είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ, αλλά αν θα μείνω ή όχι δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Μου αρέσει να παίζω σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο”, υποστήριξε ο διεθνής παίκτης που φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε. Όσον αφορά στη σχέση του με τον Έτορε Μεσίνα, ο Τεόντοσιτς επισήμανε:

“Η ΤΣΣΚΑ είναι σαν μία οικογένεια. Ακόμα και στις οικογένειες υπάρχουν προβλήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε διαφορετική άποψη με τον κόουτς Μεσίνα αλλά είναι φυσιολογικό. Ο κάθε ένας από εμάς ήθελε το καλό της ομάδας, μόνο που το έβλεπε από τη δική του οπτική γωνία. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τον κόουτς ούτε με τους συμπαίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…