Κεντρική Διεθνή Συγνώμη από Ζοτς

Συγνώμη από Ζοτς

obradovic fener pagkos

obradovic-fener-pagkos

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας χωρίς να διεξαχθεί καν ο έβδομος τελικός αφού η Γαλατάσαραϊ δεν κατέβηκε στο ματς και έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε την ευκαιρία να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς.

Ο “Ζοτς” μίλησε στην εφημερίδα “Χουριέτ“, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τίτλο που πήρε η ομάδα του, στα γεγονότα που συνέβησαν στην έδρα της Γαλατά ενώ ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες του για την αποβολή του στον τέταρτο τελικό η οποία ήταν η πρώτη στην καριέρα του:

“Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη έχουμε υψηλότερους στόχους. Για να καταφέρουμε να τους πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο”, τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε για την αντιπαλότητα των ομάδων στην Τουρκία:

“Η Τουρκία έχει δύο ομάδες για τις οποίες πρέπει να είναι περήφανη. Αυτή η αντιπαλότητα είναι όμορφη όταν μένει μόνο σε αθλητικά πλαίσια, γιατί όταν η κατάσταση ξεφύγει τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Προσωπικά, κρατούσα χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια των τελικών. Μιλούσα μόνο για μπάσκετ. Αν όλοι οι φίλαθλοι είχαν την κοινή λογική, τότε θα μιλούσαμε όλοι για μπάσκετ”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο “Ζοτς” και κατέληξε:

“Όταν πήγαμε στο Αμπντί Ιπεκτσί, όλοι μας έβριζαν και μας προσέβαλαν. Όμως εμείς δεν αντιδράσαμε, δεν είπαμε τίποτα. Δεν προκαλέσαμε κανέναν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους παίκτες μου για την αποβολή μου στον τέταρτο τελικό. Τους άφησα μόνους και δεν θα ξαναγίνει αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…