Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στο Μέτσοβο οι Νεάνιδες

Στο Μέτσοβο οι Νεάνιδες

meletiadis

meletiadis

Στο Μέτσοβο βρίσκεται από χθες η Εθνική ομάδα Νεανίδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό στην Πορτογαλία, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17-27 Ιουλίου.

Ο Ευριπίδης Μελετιάδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δοκιμάσει πολλά νέα σχήματα και πρόσωπα μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, ενώ θα δώσε και δύο φιλικά παιχνίδια με τη Βουλγαρία.

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων: Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κλειώ Πολύζου, Βίκυ Καραμπάτσα, Χριστίνα Θεοδώρου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Άννα-Μαρία Μαντά, Ελεάννα Χριστινάκη, Κλειώ Οικονομάκη, Κική Καλημέρη, Μαρία, Γούλα, Χριστιάνα Γεροστεργίου, Χρύσα Κιλαζίδου. Από την Παρασκευή θα ενσωματωθεί και η Τζένιφερ Μπότσι.

“Αυτές τις 4 μέρες στην Αθήνα κάναμε, αν και με κάποια προβλήματα τραυματισμών αρκετά καλή δουλειά. Τώρα στο Μέτσοβο θα συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε με πολύ δουλειά τον πρώτο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού και από’ κει και πέρα θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω”, ήταν τα λόγια του Ευριπίδη Μελετιάδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…