Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στοχεύει ψηλά ο Πάρκερ

Στοχεύει ψηλά ο Πάρκερ

Tony Parker ASVEL

Tony-Parker-ASVEL

O Τόνι Πάρκερ, εκτός από εξαιρετικός παίκτης, φαίνεται πως είναι και ιδανικός πρόεδρος. Ο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς πήρε πριν δύο μήνες το πλειοψηφικό πακέτο πακέτο των μετοχών της Βιλερμπάν και ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας. Συμπαίκτες του στο νέο εγχείρημα θα είναι οι πρώην άσοι του ΝΒΑ, Κόρεϊ Μαγκέτι και Μάικλ Φίνλεϊ.

Στόχος του, όπως είχε αναφέρει παλαιότερα, είναι να μετατρέψει τη Βιλερμπάν σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο γαλλικός σύλλογος θα συμμετέχει στα προκριματικά της Ευρωλίγκα τον ερχόμενο Οκτώβριο, ώστε να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως αποκάλυψε ο Τόνι Πάρκερ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, στόχος του είναι η Βιλερμπάν να οργανώσει την προκριματική φάση στην έδρα της, έτσι ώστε  με τη στήριξη του κόσμου της να έχει ακόμα περισσότερες ελπίδες να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι την προκριματική φάση την είχε διοργανώσει η Λιέτουβος Ρίτας, η οποία τελικά κατάφερε στην έδρα της να πανηγυρίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα.  Για να δούμε λοιπόν, αν η ρούκι χρονιά του Τόνι Πάρκερ ως πρόεδρος ομάδας, συνοδευτεί και με την επιστροφή της Βιλερμπάν στους ομίλους της Ευρωλίγκα μετά τη σεζόν 2009-2010.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …