Κεντρική Διεθνή Στην Τραμπζονσπόρ ο Σίμονς

Στην Τραμπζονσπόρ ο Σίμονς

simmons osfp barcelona

simmons-osfp-barcelona

Μεταγραφικός “πυρετός” επικρατεί στην Τραμπζονσπόρ η οποία προχώρησε στην απόκτηση τριών παικτών προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέντρικ Σίμονς, ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς και ο Ντουάιτ Χάρντι ανακοινώθηκαν και επίσημα από το σύλλογο και θα είναι κάτοικοι Τραπεζούντας από την επόμενη σεζόν. Η Τραμπζονσπόρ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Σίμονς αλλά ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει φύγει ακόμα από τον Ολυμπιακό αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο (1+1+1) και η οψιόν ανήκει στους “ερυθρόλευκους” οι οποίοι όμως δεν έχουν ειδοποιήσει τον Σίμονς ότι αποτελεί παρελθόν. Παρά ταύτα η τουρκική ομάδα τον… ανακοίνωσε.

Φέτος ο 28χρονος άσος έπαιξε σε 30 αγώνες για την Α1 με μέσο όρο 4,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ και σε 22 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 3,8 πόντους και 3 ριμπάουντ. Πέρα όμως από τον Σίμονς, η Τραμπζονσπόρ απέκτησε και άλλον παίκτη που θα βοηθήσει κοντά στο καλάθι, αφού έδωσε την ευκαιρία στον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ ξεκίνησε τη χρονιά στη Μπάμπεργκ ωστόσο δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και στα μέσα της περιόδου τον… εμπιστεύτηκε ξανά η Μέγκα Βιζούρα, όπου πραγματοποίησε καλύτερες εμφανίσεις. Ο 28χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τη σερβική ομάδα και όπως γράψαμε και στο κείμενο με τίτλο (“Προς Τουρκία ο Βελίτσκοβιτς“) η πρόταση της Τραμπζονσπόρ τον κάλυψε απόλυτα.

Ο Βελίτσκοβιτς είχε μέσο όρο 16,1 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 15 παιχνίδια για το πρωτάθλημα Σερβίας και 15 πόντους και 8,8 ριμπάουντ σε 4 ματς για την Αδριατική λίγκα. Τέλος η τουρκική ομάδα επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Ντουάιτ Χάρντι (“Τούρκος” ο Χάρντι“) ο οποίος εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη Βίρτους Μπολόνια και έτσι μετά από τρία χρόνια εγκατέλειψε την Ιταλία (αγωνίστηκε επίσης στην Πιστόια και στη Σίγκμα Μπαρτσελόνα).

Οι Ιταλοί προσπάθησαν να τον κρατήσουν αλλά εντέλει δεν τα κατάφεραν. Ο 28χρονος γκαρντ έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και εκεί στηρίχθηκε η Τραμπζονσπόρ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Φέτος ο Χάρντι μέτρησε μέσο όρο 17,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 29 ματς για τη Serie A.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…