Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Στην τελική ευθεία για τα 3×3

Στην τελική ευθεία για τα 3×3

voulgaris peristeri

voulgaris-peristeri

Δύο εβδομάδες ακριβώς απομένουν για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3×3 στην Ελευσίνα (21-22 Ιουνίου) και τρεις για το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης (28-29 Ιουνίου).

Οι φίλοι του αθλητισμού περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των τουρνουά όπου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν δίπλα στους μεγάλους αστέρες του ελληνικού μπάσκετ.

“Είναι πολύ σημαντικό για μας, να συναντάμε ανθρώπους στο δρόμο και να μας ρωτούν, αν θα γίνουν τουρνουά 3Χ3 το καλοκαίρι. Πραγματικά, αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ, είναι μεγάλη. Για 4η λοιπόν συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΣΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, διοργανώνουν τουρνουά 3Χ3. Έχει γίνει και πλέον θεσμός και κάθε χρόνο μάλιστα, τα τουρνουά σημαδεύονται με μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν αφορούν μόνο τα μικρά παιδιά αλλά όλους τους φίλους του μπάσκετ. Όλοι μπορούν να έρθουν και να παίξουν μαζί μας”, ήταν τα λόγια του ταμία του ΠΣΑΚ, Νίκου Βούλγαρη.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…