Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Σούλης, ο καλύτερος

Σούλης, ο καλύτερος

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2013-2014 στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ αναδείχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ οδήγησε  το δικέφαλο του Βορρά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, παίζοντας αρκετά ελκυστικό μπάσκετ.

0 65χρονος προπονητής συγκέντρωσε σχεδόν το απόλυτο των ψήφων, καθώς στη ψηφοφορία πήραν μέρος 51 δημοσιογράφοι και συγκέντρωσε 49 ψήφους. Έτσι πήρε τα σκήπτρα από τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είχε αναδειχθεί πέρυσι ως ο καλύτερος τεχνικός του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε με μεγάλη διαφορά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου της Κηφισιάς, ενώ στην τρίτη ο Νέναντ Μάρκοβιτς του ΚΑΟΔ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που πρόσφατα ξεπέρασε τους 500 επίσημους αγώνες ως προπονητής τόνισε: “Μία τιμητική διάκριση σε ένα ομαδικό άθλημα αντανακλά σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτή. Τόσο στους παίκτες και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και στη διοίκηση και τους άλλους συνεργάτες μου στην ομάδα, που και αυτοί συνετέλεσαν ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ και αυτός ο τίτλος σε μένα.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, σε όλη την διάρκεια της σεζόν για να πετύχουμε την κατάκτηση της 3ης θέσης. Ευχαριστώ και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, γιατί ουσιαστικά στο πρόσωπό μου, τίμησαν την προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…