Κεντρική NBA Σε γνωστά “λημέρια”
NBA

Σε γνωστά “λημέρια”

Flip Saunders

Flip-Saunders

Σε οικείο περιβάλλον επιστρέφει ο Φλιπ Σόντερς, ο οποίος αποτελεί τον νέο προπονητή των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε απόλυτη συμφωνία και να ξεκινούν νέα συνεργασία εννιά χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα!

Ο Σόντερς αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα, δεδομένου ότι διετέλεσε προπονητής από το 1995 μέχρι και το 2005, ενώ έκτοτε ανέλαβε τους Ντιτρόιτ Πίστονς (2005-08) και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (2009-12). Από τον Ιανουάριο του 2012, όταν και αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της πρωτεύουσας δεν έχει ασχοληθεί με την προπονητική, αλλά επέλεξε να γίνει πρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος των Τίμπεργουλβς.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Σόντερς έχει φέρει και τις πρώτες εξελίξεις. Συγκεκριμένα, ήδη έκανε την εμφάνισή του το όνομα του υποψήφιου βοηθού του, που δεν είναι άλλο από τον Τσάνσι Μπίλαπς, ο οποίος αγωνίζεται στους Πίστονς, ωστόσο, σκέφτεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Παράλληλα, μπορεί να έχει θετική επίδραση και στην περίπτωση του Ρίκι Ρούμπιο. Ο Ισπανός γκαρντ είναι ικανοποιημένος από την πρόσληψη του Σόντερς και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα, ώστε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…