Κεντρική Διεθνή Ράιλι η επιστροφή

Ράιλι η επιστροφή

mykal riley dijon

mykal-riley-dijon

Την τρίτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Ναντέρ η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Μάικαλ Ράιλι για τα επόμενα δύο χρόνια και έτσι έβαλε στη “μηχανή” της ένα δεινό σκόρερ. Την ίδια στιγμή ο Γιοχάν Πασαβέ παρέμεινε στην ομάδα του Πασκάλ Ντοναντιέ.

Ο Ράιλι πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Ντιζόν όπου έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος Γαλλίας και αυτό αποτέλεσε το “διαβατήριο” του για την επιστροφή στη Ναντέρ. Ο 29χρονος άσος αγωνίστηκε στους περσινούς πρωταθλητές από το 2009 έως το 2012 και αναμφίβολα θα ενισχύσει σημαντική τη Ναντέρ.

Ο Αμερικανός έμεινε για ένα χρόνο στη Ντιζόν και έπαιξε σε 35 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 17,8 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

Παράλληλα η Ναντέρ επισημοποίησε την παραμονή στο ρόστερ της του Γιοχάν Πασαβέ και για τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος Γάλλος είχε συμβόλαιο ωστόσο δεν ήταν και πολύ πρόθυμος να παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα. Εντέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί.

Ο Πασαβέ φοράει τη φανέλα της Ναντέρ από το 2010 ενώ φέτος έπαιξε σε 30 ματς για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 10,7 πόντους και 4,9 ριμπάουντ και σε 9 παιχνίδια για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 5,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…