Κεντρική Διεθνή Προσθήκες και “ξεσκαρτάρισμα”

Προσθήκες και “ξεσκαρτάρισμα”

engin atsur galatasaray

BEKO BASKETBOL LIGI 23. HAFTA MACINDA BESIKTAS ILE GALATASARAY MEDICAL PARK, ABDI IPEKCI SPOR SALONUNDA KARSI KARSIYA GELDI. BIR POZISYONDA, GALATASARAY'LI OYUNCU ENGIN ATSUR RAKIBI ILE MUCADELE ETTI. (ANADOLU AJANSI - SEBNEM COSKUN) (20130325)

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Μπεσίκτας, η οποία πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Ενγκίν Ατσούρ, είναι κοντά στην απόκτηση του Τζαχουάν Τζόνσον ενώ παράλληλα επιχειρείται και “ξεσκαρτάρισμα” στο ρόστερ αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αναμένεται να αποχωρήσουν πέντε παίκτες.

Κατά τα άλλα ο Ενγκίν Ατσούρ επιστρέφει στη Μπεσίκτας μετά από τέσσερα χρόνια όπου ανήκε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (2010-2012) και στη Γαλατάσαραϊ (2012-2014). Ο 30χρονος γκαρντ είχε περιορισμένο ρόλο τη φετινή σεζόν στη Γαλατά με συνέπεια αποτελέσει παρελθόν.

Τη συμφωνία με τη Μπεσίκτας ανακοίνωσε ο ατζέντης του, Μίζκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος μέσω twitter ανέφερε ότι ο έμπειρος άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Φέτος ο Ατσούρ είχε μέσο όρο 2,5 πόντους και 1,6 ασίστ σε 16 αγώνες για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Παράλληλα ο Τζαχουάν Τζόνσον απέχει μία ανάσα από τη μετακόμισή του στη Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του 25χρονου φόργουορντ.

Ο Αμερικανός άσος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Πιστόια, όπου έπαιξε σε 35 αγώνες για τη Serie A έχοντας μέσο όρο 14,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ και ουσιαστικά πρόκειται να εξαργυρώσει αυτές τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο.

Τέλος, τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους φαίνεται πως θα αναζητήσουν ο Κέναν Μπαϊράμοβιτς, ο Μπραντ Μπάκμαν, ο Κόλτον Άιβερσον, ο Ντορόν Πέρκινς και ο Κάνερ Τοπάλογλου οι οποίοι οδεύουν προς “διαζύγιο” με τη Μπεσίκτας με την τουρκική ομάδα να προβαίνει σε ολικό “λίφτινγκ” του ρόστερ της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…