Κεντρική Basket League Άρης “Προέχει η Εθνική”

“Προέχει η Εθνική”

bochoridis ethniki

bochoridis-ethniki

Το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με τον Άρη και  πως δεν εξαρτάται απ’ αυτόν το αν θα μείνει ή θα φύγει ξεκαθάρισε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό αέρα του Sentra. O νεαρός Έλληνας γκαρντ υποστήριξε παράλληλα πως αυτό τον καιρό σκέφτεται μόνο την Εθνική Νέων και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιουλίου στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μεγαλύτερο εφόδιο από τα φιλικά παιχνίδια της εθνική ομάδας νέων: “Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια σε διεθνή τουρνουά, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και βγήκαμε νικητές”

Για το πόσο λείπουν οι παίκτες που δεν έχουν έρθουν στην εθνική ομάδα: “Αρχίσαμε κάτι και καλό θα ήταν να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί, είναι και τα παιδιά του Ολυμπιακού, πιστεύω να βρεθεί μια λύση και να είμαστε πάλι όλοι μαζί”.

Για το αν διαφοροποιούνται οι στόχοι για το ευρωπαϊκό εάν δεν επιστρέψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού: “Η ομάδα δυναμώνει παρά πολύ με τα τρία παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα κι αν τελικά δεν έρθουν, οι στόχοι δεν διαφοροποιούνται. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα ήταν ιδανικό να ήταν μαζί μας”.

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν ένα ευρωπαϊκό νέων στη χώρα του: “Κάθε ευρωπαϊκό είναι ξεχωριστό, ένα ευρωπαϊκό στη χώρα σου θα είναι μια μοναδική εμπειρία, που θέλει ο καθένας να ζήσει”.

Για το τι του έδειξε η περσινή παρουσία στην Εσθονία: “Πέρυσι φάγαμε ένα γερό χαστούκι από την Ισπανία, ήταν μια μεγάλη εμπειρία, που μας έδειξε ότι αν δεν παλέψεις δεν κερδίζεις. Φέτος θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Τι βασικό είναι να δείχνουμε στο γήπεδο ότι λειτουργούμε σαν ομάδα”.

Για το τι περιμένει από τον κόσμο στην Κρήτη: “Θα ήθελα να δω ό,τι γίνεται στο εξωτερικό, θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο με τον κόσμο, που να στηρίζει τους παίκτες”.

Για τον αν ασχολείται με το μέλλον του και το ποιες είναι πιθανότητες να μείνει ή να φύγει από τον Άρη: “Ειδικά τώρα προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στο ευρωπαϊκό. Μετά θα δω. Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Άρη, δεν είναι στο χέρι μου και δεν εξαρτάται από εμένα εάν θα φύγω ή θα μείνω στον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…