Κεντρική Διεθνή Πριν χαθεί το όνειρό του

Πριν χαθεί το όνειρό του

blatt

blatt-apoxorisi

Σε στιγμές έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο Ντέιβιντ Μπλατ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία κατέκτησε τα πάντα φέτος αλλά η πόρτα του NBA άνοιξε και εκείνος ανυπομονεί να τη διαβεί…

Ο 55χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η οποία ήταν αποχαιρετιστήρια αφού παραδέχτηκε ότι θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του και να πάει στο NBA: “Τώρα είναι η πιο ενδεδειγμένη στιγμή για να αποχωρήσω από τη Μακάμπι. Δεν αφήνω απλά μία “οικογένεια”, εδώ είναι το σπίτι μου”, ανέφερε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ και συνέχισε:

“Δεν φεύγω από τη Μακάμπι λόγω χρημάτων ή επειδή έχω δεχτεί κάποια μεγαλύτερη προσφορά από άλλη ομάδα. Φεύγω γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Μεγαλώνοντας και βλέποντας τους Μπόστον Σέλτικς το NBA αποτέλεσε ένα όνειρο για μένα. Δεν θα βρω πουθενά καλύτερα από τη Μακάμπι“.

Ο πρόεδρος των τρεμπλούχων Ισραήλ, Σιμόν Μιζράχι, επιβεβαίωσε την πρόθεση του Μπλατ να μετακομίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς φέρονται να “φλερτάρουν” πιο έντονα με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Πάντως ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Ισραηλινός, κόουτς δεν ενέδωσε ούτε στις πιέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και απέδειξε ότι θα άφηνε τη Μακάμπι μόνο για το NBA. Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε σε ποια ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Μπλατ στον πάγκο της “ομάδας του λαού”, αυτός θα είναι, σύμφωνα με ΜΜΕ από το Ισραήλ, ο Γκάι Γκούντες που ήταν ο μέχρι πρότινος βοηθός του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…