Κεντρική Ελλάδα Camp Πλούσιο το πρόγραμμα του 3on3

Πλούσιο το πρόγραμμα του 3on3

diamantidis gba

diamantidis-gba

Πολλές είναι οι εκπλήξεις και τα “αστέρια” του ελληνικού μπάσκετ που θα δώσουν το παρών και φέτος στο τουρνουά 3on3 Streetball που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η GBA, το Σάββατο (14/06) στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Δύο εκ των αθλητών που θα αγωνιστούν είναι οι Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Σλούκας, εξέφρασε τη χαρά του που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της GBA, εξαίροντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία ενώ ευχήθηκε να γίνει θεσμός:

“Είναι χαρά για όλους μας, όχι μόνο για τα παιδιά και τον κόσμο που θα βρεθεί στο Ποσειδώνιο, αλλά και για μας τους παίκτες να δώσουμε το παρών στο τουρνουά “3 on 3” της GBA. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Δίνουμε και παίρνουμε χαρά, περνάμε καλά συμμετέχοντας σ’ αυτή τη διοργάνωση και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο Λάζαρος (σ.σ. Παπαδόπουλος), ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης), ο Νίκος (σ.σ. Χατζηβρέττας) και ο Κώστας (σ.σ. Χαραλαμπίδης) κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια με την Ακαδημία που έχουν ιδρύσει και με διάφορες τρόπους και δράσεις συμβάλουν στην προώθηση του μπάσκετ.

Είμαι πολύ χαρούμενος από τη δική μου πλευρά που θα συμμετάσχω κι εγώ σ’ αυτή τη γιορτή και εύχομαι να γίνεται κάθε χρόνο το τουρνουά σε γεμάτο Ποσειδώνιο όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια”.

Ο έτερος “ερυθρόλευκος”, Δημήτρης Κατσίβελης, χαρακτήρισε γιορτή τα 3on3 της GBA υπογραμμίζοντας τη χαρά του που θα βρεθεί ανάμεσα σε παιδιά:

“Είναι πολύ σημαντικό ότι η GBA έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά που αποτελεί μια γιορτή για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι επίσης πολύ ευχάριστο και ωραίο το συναίσθημα να συναντάμε τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Νιώθω τυχερός που θα είμαι παρών στο τουρνουά και θα μπορέσω να προσφέρω χαρά στα παιδιά  και παράλληλα να περάσω πολύ ωραία κι εγώ.  Γιατί είναι χαρά και ικανοποίηση για κάθε αθλητή να δίνει κάνει τα παιδιά χαρούμενα και να το βλέπει αυτό στα πρόσωπα τους”.

Από την εκδήλωση δεν γινόταν να λείψουν και οι παρουσιαστές της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα φτιάξουν την ομάδα τους και θα παίξουν εναντίον των ιδρυτών της GBA!

Επιπλέον, ο τραγουδιστής, Γιώργος Άξας, θα δημιουργήσει τη δική του ομάδα που θα διαγωνιστεί στο τουρνουά.

Τέλος, η μεγαλύτερη έκπληξη είναι τα εισιτήρια διαρκείας των ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Άρη τα οποία θα δοθούν στους νικητές των 3on3!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…