Κεντρική ΝΒΑ_ Πισωγύρισμα από Ντουράντ

Πισωγύρισμα από Ντουράντ

kevin durant

kevin durant

Ο Κέβιν Ντουράντ φαίνεται πως πήρε πίσω τα πικρόχολα σχόλια του για τον Κοουάι Λέοναρντ. Ο σούπερσταρ της Οκλαχόμα είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μετά τον πέμπτο τελικό του ΝΒΑ, πως ο φόργουορντ των Σπερς δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα προϊόν του συστήματος της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ωστόσο ο άσος των Θάντερς φρόντισε να μαζέψει κάπως τα πράγματα, τονίζοντας πως το σχόλιο του δεν ήταν επικριτικό πως τον Λέοναρντ αλλά εγκωμιαστικό προς τη δουλεία του Γκρεγκ Πόποβιτς και των συνεργατών του.

“Τελευταία φορά μιλάω για αυτό το θέμα. Δεν υποτίμησα τον Κοουάι Λέοναρντ, αν με γνωρίζατε ή ήσασταν γύρω μου θα βλέπατε πόσο ενθουσιασμένος είμαι για αυτόν τον ταπεινό νεαρό. Αλλά ο κόσμος λατρεύει τις κόντρες απ’ ότι βλέπω. Απλά, με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασα τον απεριόριστο σεβασμό μου για τον κόουτς Πόποβιτς και τους συνεργάτες του για το στήσιμο της ομάδας, που τους έφερε στην κορυφή. Κατανοώ πως δεν μπορείς να πεις κάτι αρνητικό για έναν πρωταθλητή, οπότε αν πλήγωσα κάποιον, ζητώ συγνώμη αλλά καταλάβατε αυτό που θέλω να πω”, ήταν τα λόγια του Ντουράντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…