Κεντρική Ελλάδα Camp “Πιστεύαμε στους εαυτούς μας”

“Πιστεύαμε στους εαυτούς μας”

fotsis simmons euroleague

fotsis-simmons-euroleague

O Αντώνης Φώτσης επέστρεψε στον Παναθηναϊκός συνδυάζοντας τον επαναπατρισμό του με ακόμα ένα νταμπλ ύστερα από μια τρομερή σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα της Greek Basketball Academy (GBA), για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους “πράσινους” και τον τρόπο που αυτό ήρθε, το 3on3 της ακαδημίας ενώ αναφέρθηκε και με… “απειλητικό” τρόπο στον Λάζαρο Παπαδόπουλο μιας και εξέφρασε την σιγουριά του ότι θα τον νικήσει και πάλι στο μονό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ιδιαιτερότητα του φετινού τίτλου:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να τελειώσουμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι η σεζόν ολοκληρώνεται με δυο τρόπαια για τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας ότι απαντήσαμε με “μπρέικ” στην ανατροπή του πλεονεκτήματος που έκανε ο Ολυμπιακός στην έδρα μας. Δείξαμε ότι είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας και η ήττα στο ΟΑΚΑ μας πείσμωσε.

Χαρήκαμε που γιορτάσαμε τον τίτλο με τον κόσμο μας και τώρα θα κάνουμε διακοπές γιατί έχουμε ανάγκη από ξεκούραση προκειμένου να επανέλθουμε δυνατοί για την επόμενη χρονιά που θα είναι εξίσου απαιτητική γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν σε Ελλάδακ και Ευρώπη”.

Για το τουρνουά 3on3 της GBA αλλά και για ιδρυτικά της μέλη, που είχε να πει τα καλύτερα, υπογράμμισε:

“Γνωρίζω πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στη GBA. Μαθαίνω τα πρωτοποριακά βήματα που έχουν γίνει και γίνονται τόσο από τον Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) όσο και από τον Λάζαρο (σ.σ. Παπαδόπουλο)  που είναι πολύ καλοί μου φίλοι.  Η παρουσία τους αλλά και αυτή των Χατζηβρέττα και Χαραλαμπίδη αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας.

Το τουρνουά 3 on 3 της GBA έχει εξελιχθεί σε θεσμό, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και το μπάσκετ γενικότερα και καλώ τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο Ποσειδώνιο να παίξει μπάσκετ και να απολαύσει τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

Θα ήθελα να στείλω κι ένα μήνυμα στον Λάζαρο: “Να είναι σίγουρος ότι για μια ακόμη φορά θα αποχωρήσει με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο γιατί θα τον κερδίσω και πάλι στο “μονό” αλλά και στα διαγωνιστικά παιχνίδια και θα φτιάξω ομάδα που θα κερδίσει και την GBA!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…