Κεντρική NBA Παραμονή με “φόντο” Άντονι
NBA

Παραμονή με “φόντο” Άντονι

james spurs heat finals

james-spurs-heat-finals

Η έκβαση των Τελικών δεν θα αποτελέσει τον παράγοντα που θα κρίνει την παραμονή ή όχι του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Χιτ. Ο “Βασιλιάς” έχει τη δυνατότητα να κάνει opt out από το συμβόλαιο του και να γίνει free agent αυτό το καλοκαίρι, κάτι το οποίο μπορούν να κάνουν και οι έτεροι δύο των Big Three, Κρις Μπος και Ντουέιν Ουέιντ. Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για τέλος εποχής αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο Τζέιμς μπορεί να παλεύει ουσιαστικά μόνος του εναντίον των Σπερς, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη λύση της ομάδας του με 27.5 πόντους μέσο όρο, και να έχει πετάξει και υπονοούμενα για την ένδεια ποιοτικής στήριξης από τους συμπαίκτες του αλλά αυτά τα γεγονότα δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στο να παραμείνει. Όπως φημολογείται, και οι τρεις αστέρες των Χιτ διατίθενται να κάνουν opt out από τα συμβόλαια τους και να δεχθούν νέα, με μειωμένες αποδοχές, ώστε να προστεθεί ακόμα ένα μεγάλο όνομα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Καρμέλο Άντονι!

Οι Χιτ έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα και με τον φόργουορντ των Νικς να επιθυμεί να κάνει με τη σειρά του opt out ο Πατ Ράιλι θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να τον φέρει στο Μαϊάμι συμπληρώνοντας ένα “διαστημικόκαρέ αστέρων.

Εν κατακλείδι, ο ΛεΜπρόν δύσκολα θα αναζητήσει νέες πολιτείες, ή θα επιστρέψει σε παλιές, για τη συνέχεια της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…