Κεντρική Διεθνή Παρέα στην ΤΣΣΚΑ

Παρέα στην ΤΣΣΚΑ

andreas pistiolis

andreas-pistiolis

Οι Έλληνες έγιναν… δύο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς ο Ανδρέας Πιστιόλης θα είναι ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε από τους Μοσχοβίτες.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, κάτι που ήταν γνωστό από την ημέρα της παρουσίασης των πρώην τεχνικού της Μπάνβιτ, αλλά πλέον απέκτησε και επίσημο χαρακτήρα. Ο 35χρονος προπονητής υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού από το 2007 έως το 2012 ενώ πέρσι βρισκόταν στο πλευρό του Ιτούδη στη Μπάνβιτ.

“Εδώ και επτά χρόνια δουλεύουμε μαζί. Ήταν μαζί μου στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού όπου βρήκε εύκολα κοινό κώδικα επικοινωνίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς“, τόνισε ο Δημήτρη Ιτούδης στις δηλώσεις για την επιλογή του στο πρόσωπο του Ανδρέα Πιστιόλη και πρόσθεσε:

“Αρχικά προοριζόταν για να βοηθάει τους παίκτες με ατομικές προπονήσεις αλλά με σκληρή δουλειά και ικανότητα στην ανάλυση, πήρε γρήγορα μεγαλύτερο ρόλο. Ο Ανδρέας γνωρίζει το στυλ μου και τη φιλοσοφία μου. Είχαμε μία εξαιρετική χρονιά στη Μπάνβιτ και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί”.

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποστήριξε: “Είναι τιμή και προνόμιο για μένα να είμαι μέλος ενός μοναδικού οργανισμού, όπως η ΤΣΣΚΑ και να είμαι στο πλευρό του κόουτς Ιτούδη. Θα δουλέψω σκληρά έχοντας ένα σκοπό στο μυαλό μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…