Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Παίζουν και… ποδόσφαιρο! (vid)

Παίζουν και… ποδόσφαιρο! (vid)

paok podosfairo

paok-podosfairo

Καλό καλοκαίρι ευχήθηκαν στον ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι στο “Παλατάκι“. Βέβαια, ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα. Συγκεκριμένα, οι μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν για να παίξουν…ποδόσφαιρο! Στον αγώνα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, εκτός των Κούπερ (που αναχώρησε για την πατρίδα του), Κασελάκη (που είναι στην Αθήνα) και Λιάπη (Εθνική Νέων Ανδρών), μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και μέλη της διοίκησης.

Στα του αγώνα, το παιχνίδι έληξε με το εντυπωσιακό 6-6, με τις ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι, όπου διέπρεψαν οι Χαραλαμπίδης και Άρις Καρακούσης που πέτυχε ένα κρίσιμο πέναλτι. Όμως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις. Αγωνίστηκε σαν κανονικός ποδοσφαιριστής, μοίρασε κάρτες σαν διαιτητής, πρόσφερε ιατρικές βοήθειες σε μικροτραυματισμούς, ενώ απέκρουσε και 3(!!!) πέναλτι! Μάλιστα στον αγώνα συμμετείχαν και οι δύο γιοι του.

paok-podosfairo (1)

Πρώτος σκόρερ του αγώνα αποδείχθηκε ο Γκόραν Βουτσίτσεβιτς με 3 γκολ, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης ενώ αγωνιζόταν, έκανε και περιγραφή του αγώνα. Στα αξιοπερίεργα συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Μπόγρης, ενώ ήταν στην ομάδα των ηττημένων, ήταν αυτός που σήκωσε πρώτος το Κύπελλο!

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος, ο συνεργάτης του Παντελής Μπούτσκος, ο Νίκος Σταυρόπουλος, αλλά και οΤέλης Ζουρνατσίδης ο οποίος επιμελήθηκε και το μπάρμπεκιου με το οποίο έκλεισε η βραδιά.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗΤΕΣ: Χαραλαμπίδης (1) και υιός Λευτέρης (1), Τσόχλας (1), Μαργαρίτης (2), Πέιν (1), Τσουκαλάς, Καρακούσης και Κωνσταντινίδης.
ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ: Μπόγρης (1), Τσαϊρέλης, Καλλές, Δέδας, Βουτσίτσεβιτς (3), Βαλλιάνος (1), Βασιλείου (1) και Καραμπέρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…