Κεντρική NBA Πάει Μιλγουόκι ο Κιντ
NBA

Πάει Μιλγουόκι ο Κιντ

jason kidd

jason-kidd-xeri

Η rookie χρονιά του Τζέισον Κιντ σαν προπονητή ήταν δύσκολη και περιείχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι Νετς απογοήτευσαν στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά εν συνεχεία πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 44-38. Στα πλέι οφ έπεσαν πάνω στον “τοίχο” των Χιτ και αποκλείστηκαν μόλις στο δεύτερο γύρο.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το μπάσκετ που έπαιζαν οι Νετς (δεν ήταν και το πιο ελκυστικό) έχουν δυσαρεστήσει τους ανθρώπους του Μπρούκλιν γι αυτό και δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον άλλοτε κορυφαίο πλέι μέικερ.

Αφορμή στάθηκαν οι απαιτήσεις του Κιντ ο οποίος ζήτησε να έχει υπό την επίβλεψη του όλο τα ζητήματα γύρω από την ομάδα προκειμένου για να αποκτήσει τους παίκτες που επιθυμεί. Κάτι σαν Τζένεραλ Μάνατζερ και προπονητής μαζί μια θέση που κατέχουν ελάχιστοι προπονητές στο “μαγικό κόσμο” (Πόποβιτς, Ρίβερς κ.α).

Οι Νετς φυσικά αρνήθηκαν, δεδομένης και της ελάχιστης εμπειρίας του και έδωσαν άδεια στους Μπακς να διαπραγματευτούν μαζί του, οι οποίοι έδειχναν ζεστό ενδιαφέρον.

Ο Λάρι Ντρου οδήγησε τα “Ελάφια” στο χειρότερο ρεκόρ του ΝΒΑ πέρσι (15-67) και η θέση του μόνο επισφαλής δεν είναι. Βέβαια ο Κιντ ενδέχεται να μη ζητά απαραιτήτως πόστο τεχνικού αλλά να ψάχνει το ενδεχόμενο ανάληψης διοικητικού πόστου.

Να είναι δηλαδή, Πρόεδρος και να επιβλέπει όλα τα ζητήματα της ομάδας σε μια θέση ανάλογη με αυτή του Φιλ Τζάκσον στους Νικς. Χωρίς βέβαια να βγάζει εκτός λίστας το ενδεχόμενο να είναι και προπονητής εφόσον αποφασιστεί να απομακρυνθεί ο Λάρι Ντρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…