Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο MVP του Μιλάνου

Ο MVP του Μιλάνου

rice mvp f4 milano telikos

rice-mvp-f4-milano-telikos

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα αφιερώματα της στους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Μιλάνο. Σειρά παίρνει ο MVP του Φάιναλ φορ, Ταϊρίς Ράις, ο οποίος πήρε από το χεράκι την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της Ευρωλίγκα:

“Στην πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Ράις βελτιώθηκε όσο η διοργάνωση προχωρούσε και έφτασε την απόδοση του στην κορυφή όταν χρειαζόταν περισσότερο.Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παρκέ μετά το 6ο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την Μακάμπι στο σκοράρισμα. Τα ποσοστά του Ράις στο σκοράρισμα βελτιώνονταν σε κάθε φάση της σεζόν , αν και λίγοι υποψιάζονταν τι θα γινόταν στο Μιλάνο.

Πρώτα, με 9 πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά της κανονικής περιόδου του πρώτου αγώνα των πλέι-οφ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη ανατρέποντας διψήφια διαφορά και κλέβοντας το πλεονέκτημα της έδρας από την Αρμάνι Μιλάνο στην παράταση.Μετά τον θρίαμβο επί της Αρμάνι , η Μακάμπι γύρισε στο Μιλάνο για το Final Four και ο Pάις ήταν και πάλι σε μεγάλη φόρμα. Στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ αφού μοίρασε 2 ασίστ στα τρίποντα του Ντέιβιντ Μπλου , εντυπωσίασε με ένα λέι απ στο κλείσιμο του αγώνα.Ολοκλήρωσε τον τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με  14 πόντους.

Ήταν μία προσπάθεια που στιγμάτισε την καριέρα του ενώ απέδειξε πως διαθέτει καρδιά πρωταθλητή και γύρισε πίσω με τον τίτλο του MVP του Final Four“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…