Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ομάδα – σύμβολο”

“Ομάδα – σύμβολο”

apollon mpakalaros

apollon-mpakalaros-xorigos

Η χρονιά ήταν άκρως θετική για τον Απόλλωνα Πάτρας o οποίος κατάφερε να αγωνιστεί ξανά στα πλέι οφ όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Παναθηναϊκό.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Μπακαλάρος Α.Ε”, Δημήτρης Μπακαλάρος, εκ των χορηγών της αχαϊκής ομάδας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της για τα κριτήρια που οδήγησαν στην επιλογή του Απόλλωνα για τη χορηγία ενώ τόνισε απολύτως θετικός πως η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-Τους λόγους επιλογής του Απόλλωνα για τη χορηγία:

“Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα σύμβολο για την Πάτρα. Δεν ήταν θέμα επιλογής, ήταν θέμα θέλησης. Η χορηγία μας στον Απόλλωνα είναι αντικατοπτρισμός της απόφασης μας να είμαστε συμμέτοχοι στην προσπάθεια της ομάδας αλλά και στην εκπροσώπηση της πόλης στα σαλόνια της Α1, στο φυσικό χώρο του Απόλλωνα. Γιατί ο Απόλλων είναι όλων!”.

-Τα οφέλη της συνεργασίας:

“Ο Απόλλωνας αγκάλιασε την επιθυμία μας για διαφορετικούς και καινοτόμους τρόπους προβολής απόλυτα εναρμονισμένους με την ομάδα και το άθλημα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο όφελος για εμάς – ότι μας δόθηκε η δυνατότητα να περάσουμε τα μηνύματα μας όπως ακριβώς όριζε η φιλοσοφία μας. Και τα αποτελέσματα ήταν αυτά ακριβώς που είχαμε στοχεύσει”.

-Την ανταπόκριση του κόσμου:

“Ο κόσμος γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο η “Μπακαλάρος Α.Ε.” επικοινωνεί μηνύματα. Η συνέπεια που επιτεύχθηκε στον “τρόπο” μας και στην χορηγία μας στον Απόλλωνα, είναι ο σημαντικότερος δείκτης για εμάς. Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση μαζί με τις επιτυχίες και τις χαρές της ομάδας και του κόσμου της: όλης της Πάτρας”.

-Το ενδεχόμενο συνέχειας στη συνεργασία:

“Θα είμαστε πάντα στο πλευρό της ομάδας. Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που θα ανακαλύπτουμε με τους υπευθύνους της ομάδας, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και σχέση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…