Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Οι εκλεκτοί τού Ρέπεσα

Οι εκλεκτοί τού Ρέπεσα

jasmin repesa

jasmin-repesa

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Γιασμίν Ρέπεσα, γνωστοποίησε την προεπιλογή της ομάδας που απαρτίζεται από 24 παίκτες, εκ των οποίων οι 12 θα επιλεχθούν για να δώσουν το “παρών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Η Κροατία είναι μία από τις αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδος στην πρώτη φάση ενώ έχουν κληρωθεί στο δεύτερο όμιλο μαζί με την Αργεντινή, τις Φιλιππίνες, το Πουέρτο Ρίκο και τη Σενεγάλη. Στη λίστα με τους επιλαχόντες βρίσκεται μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρόκο Λένι Ούκιτς αλλά και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο Ντάριο Σάριτς και ο Άντε Τόμιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προεπιλογή κλήθηκαν τόσο ο Ντοντάγιε Ντρέιπερ όσο και Όλιβερ Λαφαγιέτ ωστόσο στην τελική δωδεκάδα θα επιλεγεί ο ένας από τους δύο.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Κροατίας:
Ούκιτς, Ντρέιπερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Λαφαγιέτ (Ολυμπιακός), Στίπτσεβιτς (Τόφας), Α. Ντέλας (Τσεντεβίτα), Μ. Ντέλας (Ομπραντόιρο), Σιμόν (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Χεζόνια (Μπαρτσελόνα), Πίλεπιτς (Μπιλμπάο), Ι. Ράμλιακ (Τσεντεβίτα), Μ. Ράμλιακ (Ζαντάρ), Μπάμπιτς (Τσεντεβίτα), Ρούντεζ (Σαραγόσα), Σάριτς (Αναντολού Εφές), Μάρκοτα (Μπιλμπάο), Ζούμπσιτς (Τσεντεβίτα), Ραντόσεβιτς (Άλμπα Βερολίνου), Μπίλαν (Τσεντεβίτα), Ν. Πλάνινιτς (Τσιμπόνα), Ζόριτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Τόμιτς (Μπαρτσελόνα), Άντριτς (Τουρκ Τέλεκομ), Μπάρατς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…