Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξέσπασμα Μπαρτζώκα

Ξέσπασμα Μπαρτζώκα

bartzokas pagkos

bartzokas-pagkos

Στην κακή εμφάνιση της ομάδας αλλά και σε εξωαγωνιστικούς λόγους στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαιτησία και στάθηκε στον ψυχολογικό τομέα αναφορικά με την ομάδα του.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αγωνιστικά, ήμασταν πολύ νευρικοί και βιαστικοί σε άμυνα και επίθεση. Έτσι, μοιραία, η επιθετική συγκομιδή ήταν πολύ χαμηλή, 65 πόντοι, στην επίθεση δεν είχαμε καλές επιλογές ψάχνοντας τον ανοικτό παίκτη και ευνοήσαμε τον αντίπαλο.

Εξωαγωνιστικά, οι δικοί μας πρόεδροι δεν πετάνε χαρτονομίσματα, ούτε τραμπουκίζουν διαιτητές. Σήμερα ακυρώθηκε καλάθι του Περπερόγλου, έδωσαν φάουλ και τρεις βολές στον Ματσιούλις, όποιος δει το βίντεο μπορεί να δει τι γίνεται. Στο τέλος, κάναμε τρία φάουλ στον Διαμαντίδη, φάουλ στον Φώτση και οι διαιτητές δώσανε φάουλ στα 2 δευτερόλεπτα. Είναι πρώτη φορά που το βλέπω και για μένω πιστοποιεί κάποια πράγματα.

Πήρα τεχνική ποινή γιατί στην πρώτη φάση του αγώνα διαμαρτυρήθηκα γιατί ο Τόμιτς δέχτηκε παρατήρηση ενώ ήταν όρθιος, ενώ στον πάγκο του ΠΑΟ ήταν συνεχώς όρθιοι”.

Σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία, είπε: “Μια διεργασία που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίσουμε την ψυχολογία. Θα μιλήσουμε πολύ, θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε την ευκαιρία που έχουμε. Ελπίζουμε να έχουμε τις ίδιες συνθήκες οι δύο ομάδες, αν και φοβάμαι”.

Σχετικά με το μικρό χρόνο συμμετοχής του Μάντζαρη, τόνισε: “Ο Μάντζαρης δεν έπαιξε πού στο παιχνίδι, το δεύτερο φάουλ που κάνει δεν υπάρχει και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με άλλες λύσεις, χωρίς κανείς να έχει τις αμυντικές ικανότητες του Μάντζαρη”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε πολλές στατιστικές κατηγορίες, είπε: «Χάσαμε πολλές βολές, βιαζόμασταν να τελειώσουμε το ματς. Ο ΠΑΟ έχει αδυναμία να μαρκάρει από μέσα προς τα έξω, έτσι παίξαμε στα προηγούμενα παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν το κάναμε”.

Από την πλευρά του, ο Κόλινς είπε: “ Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε, δεν κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα, δεν παίξαμε καθόλου καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…