Κεντρική Basket League Ολυμπιακός (Ξ)έσπασαν στ’ αυτοκίνητα

(Ξ)έσπασαν στ’ αυτοκίνητα

curry printezis

curry-printezis

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι βγήκαν εκτός εαυτού μετά τη λήξη. Κι αυτό γιατί δεν περιορίστηκαν στο γεγονός πως τραυμάτισαν τον φροντιστή του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων κινούμενοι από το πλάι της φυσούνας, ενώ βρέθηκαν στο χώρο που συνδέει τα αποδυτήρια με την αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου πετώντας καρέκλες και σπάζοντας τζαμαρίες.

Δεν έμειναν όμως εκεί αφού… εκτονώθηκαν στα αυτοκίνητα των Γιώργου Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ στη συνέχεια είχαν συμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ τόσο περιμετρικά του ΣΕΦ όσο και στον σταθμό του ηλεκτρικού.

  • Από ντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν οι Ζακ Ράιτ και Γιόνας Ματσιούλις για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και οι Μπράιαν Ντάνστον και Ματ Λοτζέσκι από τον Ολυμπιακό.
  • Από πλευράς “ερυθρολεύκων” υπάρχει απαγόρευση δηλώσεων, πλην των Γιώργου Μπαρτζώκα και Μάρντι Κόλινς που βρέθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …