Κεντρική Basket League Άρης Μιλά με ονόματα

Μιλά με ονόματα

vaggelis

vaggelis-alexandris

Το είχε πει… Το έκανε…

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν είναι από τα άτομα, που μένουν στις “υποσχέσεις”. Ο πολύπειρος τεχνικός είχε προαναγγείλει ότι θα μιλήσει με “ονόματα” για τον Άρη, σχετικά με το έσχατο διάστημα θητείας του στο Αλεξάνδρειο.  Καταγράφουμε τη θέση του “Τίγρη” στο facebook δίχως (δικό μας) σχόλιο:

“Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μου ζητήθηκε για μια ακόμη φορά στη ζωή μου να βοηθήσω τον ΑΡΗ από κ.κ Γεωργούλη κ Κουρόγλου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.. παράλληλα με το αγωνιστικό να υπάρχει και έλεγχος διαχείρισης (ο νοών νοείτο ).. Άφησα το Μαρούσι και αγαπημένους φίλους και ήρθα.

Τα χρήματα της συμφωνίας ανέλαβε οικειοθελώς να πληρώσει η ΣΑΡΙΣΑ με δημόσια ανακοίνωσή της. Από τα 50 χιλ. της πρώτης χρονιάς πληρώθηκα 12 χιλ. Πριν από το πρωτάθλημα της δεύτερης χρονιάς μου ανακοινώθηκε στο γραφείο του στο Διαβαλκανικό του ιατρού Κωνσταντίνου Καραπαναγιώτη παρουσία του βοηθού μου Δ. Παπαδόπουλου ότι από τα υπόλοιπα υπάρχει κούρεμα δεδουλευμένων 18 χιλ. με το έτσι θέλω και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Έκτοτε χάθηκε από τον ορίζοντα και δεν σηκώνει τηλέφωνα. Αλλά πάντα πρώτος στα επίσημα στους αγώνες.

Συνεχίζεται… για να μην σας κουράζω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…