Κεντρική Διεθνή Με το ίδιο νόμισμα

Με το ίδιο νόμισμα

arroyo psihomenos

arroyo-psihomenos

Η Γαλατάσαραϊ κράτησε “αλώβητη” την έδρα της, επιβλήθηκε με 88-82 της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος Τουρκίας, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον η “μάχη” του τίτλου ξεκινάει από την αρχή.

Το ματς σημαδεύτηκε από την αποβολή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο 33’ επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές με συνέπεια να παρακολουθήσει εκτός παρκέ το υπόλοιπο του αγώνα. Παράλληλα το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά στην τελευταία περίοδο λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων αλλά όταν έγινε η επανεκκίνηση δεν άλλαξε τίποτα ως προς τον τελικό νικητή.

Η Γαλατά ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και αν εξαιρεθεί το δεύτερο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 22-12 υπέρ της Φενέρ) κυριάρχησε στο παρκέ. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με 61-49 στο 30’ και διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος δείχνοντας ότι θα πουλήσουν ακριβά το… τομάρι τους σε αυτούς τους τελικούς.

Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (13/6) στην έδρα της Φενέρ. Το πρωτάθλημα θα κατακτήσει όποια ομάδα πάρει τέσσερις νίκες. Ο Κάρλος Αρόγιο με 24 πόντους και 5 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους ο Μπο ΜακΚάλεμπ και ο Λίνας Κλέιζα πέτυχαν από 22 πόντους έκαστος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…