Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Μεγάλη τιμή” (vid)

“Μεγάλη τιμή” (vid)

pagkosmio koupa nees gynaikes

pagkosmio-koupa-nees-gynaikes

Η Εθνική Νέων Γυναικών βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στην Αγορά του ΟΑΚΑ, όπου έδωσε το παρών στο Trophy tour που διοργανώνει η FIBA στο πλαίσιο του Παγκοσμίου κυπέλλου της Ισπανίας.

Οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είδαν τα εκθέματα που βρίσκονται στο μουσείο της FIBA, φωτογραφήθηκαν με το κύπελλο, ενώ έπαιξαν και μπάσκετ στο γήπεδο που έχει φτιαχτεί στον χώρο της Αγοράς.

Η αρχηγός της ομάδας, Βασιλική Τάρλα τόνισε: “Είναι τιμή για εμάς ως εθνική ομάδα Νέων Γυναικών που δίνουμε το παρών σε αυτή την εκδήλωση. Ήταν πολύ ωραία τα εκθέματα που είδαμε από το μουσείο της FIBA και φυσικά ευχόμαστε τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριές μου καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα των Ανδρών στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας”, ενώ όσον αφορά  την προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών πρόσθεσε:

“Προπονούμαστε σκληρά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μέσα στο παρκέ υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Βελισσαράκου και του συνεργάτη του Κυριάκου Αράπη. Σε λίγες ημέρες φεύγουμε για φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία όπου εκεί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς, περιμένουμε και την Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το καλύτερο δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…