Κεντρική Διεθνή Μείνε εσύ, φύγε εσύ

Μείνε εσύ, φύγε εσύ

white reggio emilia

white-reggio-emilia

Τη νέα σεζόν κοιτούν ήδη στο “στρατόπεδο” της Ρέτζιο Εμίλια η οποία επιθυμεί διακαώς να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Τζέιμς Γουάιτ ενώ παράλληλα ο Ριμάντας Καουκένας αναμένεται να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα.

Ο Γουάιτ μετακόμισε στη Ρέτζιο Εμίλια το περσινό καλοκαίρι ωστόσο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσει η ομάδα του μέχρι την κατάκτηση του Eurochallenge αλλά και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Serie A. Ο 32χρονος φόργουορντ είχε μέσο όρο 18,1 πόντους και 5,9 ριμπάουντ σε 34 αγώνες για το πρωτάθλημα και 15,8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 15 ματς για το Eurochallenge.

Οι δυσκολίες στη συγκεκριμένη περίπτωση έγκεινται στο ότι ο Γουάιτ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Αυτό που σκέφτονται λοιπόν στη Ρέτζιο Εμίλια είναι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο (σ.σ. το τωρινό λήγει στο τέλος του μήνα) με οψιόν για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αν εμφανιστεί πρόταση από ομάδα εντός του καλοκαιριού.

Παράλληλα τον επόμενο προορισμό της καριέρας του αναζητεί ο Ριμάντας Καουκένας. Ο πολύπειρος γκαρντ που συμφώνησε με τη Ρέτζιο Εμίλια το Δεκέμβριο δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Ο 37χρονος άσος είχε μέσο όρο 9,9 πόντους και 2,2 ασίστ σε 26 αγώνες για το πρωτάθλημα και 15,3 πόντους και 3,3 ασίστ σε 10 ματς για το Eurochallenge.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…