Κεντρική Ελλάδα Camp Μάχες κάτω από τον ήλιο

Μάχες κάτω από τον ήλιο

beachhoops

beachhoops

Άκρως επιτυχημένο ήταν το 3o Beach Hoops Men’s Open, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Κάτω Αχαΐας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (14-15). Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας αστείρευτο θέαμα στους θεατές.

Το Sao Beach Bar για όλη την υλικοτεχνική υποστήριξη και γενικά την κάθε δυνατή βοήθεια που προσφέρει, την εταιρεία extreme imports για την προσφορά ισοτονικών OSHEE στους αθλητές, την μελισσοκομεία Ζαμπέτας, το γραφείο ασφαλειών του Νεοκλή Τσάφου, την πιτσαρία εστιατόριο Εν Ελλάδι, τους αθλητικούς συλλόγους Αστέρια Αχαΐας και Α.Ο. Δύμης, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο της «Πύλη Υαλοχαρακτική» για τα έπαθλα και φυσικά τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη βοήθεια του.

, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία της κάτω Αχαΐας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (14-15 Ιουνίου). Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας αστείρευτο θέαμα στους θεατές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησαν τα παιχνίδια, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο Beach Hoops που βρίσκετε στον χώρο του SAO Beach Bar. Οι ομάδες πάλεψαν με “νύχια και με δόντια” κάτω από τον καυτό ήλιο με φόντο την τετράδα της διοργάνωσης!

Αυτές που προκρίθηκαν, εν τέλει, οι Guetto (Μανδαλάκης Γ., Χαραζίδης Σ., Αδαμόπουλος Μ.), οι Holidays (Βουρνάς Α., Κάλης Σ., Καλός Β.), οι Λαου Λαου (Αλεξόπουλος Α., Χρυσανθακόπουλος Ν., Φραγγούλιας Κ.) και οι Dymi Die (Χρίστοπουλος Π., Μαντζώρος Β., Μαντζωρος Γ.)!

Την Κυριακή άνοιξε αυλαία το… Final Four του τουρνουά το οποίο ανέδειξε φιναλίστ τους Holidays και τους Guetto! Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός και αμφίρροπος με τους Guetto να είναι οι μεγάλοι νικητές και τον Γιάννη Μανδαλάκη να αναδεικνύεται και MVP του Beach Hoops Men’s Open 2014!

Ενδιάμεσα έγινε και το “Shoοt Challenge” όπου ο Μανδαλάκης ήταν και πάλι κορυφαίος κατακτώντας το τρόπαιο μετά από τρεις έξτρα γύρους! Άξια αναφοράς ήταν και τα κορίτσια της χορευτικής ομάδας “La Pena Loca” που εντυπωσίασαν!

Σειρά παίρνει το Beach hoops Women’s Open 2014, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (22/06) και πρόκειται για την πρώτη επίσημη διοργάνωση για γυναίκες (έναρξη στις 14:30)!

Διοργανωτές ήταν η ομάδα του Beach Hoops.

Χορηγοί και υποστηρικτές του τουρνουά ήταν:  Το Sao Beach Bar , η εταιρεία “extreme imports” με την προσφορά ισοτονικών OSHEE, η μελισσοκομεία “Ζαμπέτας“, το γραφείο ασφαλειών του Νεοκλή Τσάφου, η πιτσαρία-εστιατόριο “Εν Ελλάδι“, οι αθλητικοί σύλλογοι Αστέριας Αχαΐας και Α.Ο. Δύμης, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος της “Πύλη Υαλοχαρακτική” που προσέφερε τα έπαθλα και ο Ερυθρός Σταυρός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…