Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Κορυφαίος Λάσμε!

Κορυφαίος Λάσμε!

lasme dunston

lasme-dunston

O Στέφαν Λάσμε αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κορυφαίος αμυντικός ενώ είναι και κορυφαίος σέντερ της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2013-14!

Ο Γκαμπονέζος σέντερ έκανε τρομερές εμφανίσεις με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, ειδικά στους τελικούς όπου σήκωσε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του αποτελώντας έναν από τους καθοριστικότερους παράγοντες. Στις σχετικές ψηφοφορίες διασταύρωσε τα ξίφη του με τον  “ερυθρόλευκο” Μπράιαντ Ντάνστον τον οποίο νίκησε οριακά.

Για τον κορυφαίο αμυντικό ο Λάσμε συγκέντρωσε 69 βαθμούς, έναντι 65 του σέντερ του Ολυμπιακού, με την πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας να έχει έντονο πράσινο “χρώμα” καθώς στην τρίτη και τέταρτη θέση προτιμήθηκαν οι Τζέιμς Γκιστ και Δημήτρης Διαμαντίδης, αντίστοιχα, με τον Ντάριους Γκάρετ, της Κηφισιάς, να συμπληρώνει την κορυφαία πεντάδα.

Στη μονομαχία για τον καλύτερο σέντερ του πρωταθλήματος ο Γκαμπονέζος πήρε 27 ψήφους έναντι των 14 που εξέλαβε ο Αμερικανός.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για αυτή τη διάκριση, ο 32χρονος σέντερ, δήλωσε χαρούμενος τόσο για τα ατομικά όσο και τα ομαδικά επιτεύγματα, απένειμε τα εύσημα τους συμπαίκτες του και εξήρε τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

“Είμαι χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχω μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους, όπως και για το ότι καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουμε δύο τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους συμπαίκτες, όλα γίνονται ευκολότερα για κάποιον. Με τέτοιους παίκτες δίπλα σου είναι ευκολότερο να φτάσεις σε τίτλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε προσωπικά, αλλά και σε όλους μας ως ομάδα, όπως και για τη στήριξη. Όταν χρειάστηκε ήταν δίπλα μας. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο και έκαναν τη δουλειά μας να αξίζει… Όπως ευχαριστώ και όσους έκριναν ότι είχα και φέτος μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …