Κεντρική Διεθνή Κοντά στην πρόκριση η Αρμάνι

Κοντά στην πρόκριση η Αρμάνι

gentile sassari armani

gentile-sassari-armani

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε δεύτερο συνεχόμενο “break“, επιβλήθηκε της Σάσσαρι με 63-56 στον τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ της Serie A και εκεί που ήταν με την… πλάτη στον τοίχο, τώρα χρειάζεται μία νίκη προκειμένου να βρεθεί στον τελικό.

Μάλιστα η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχει μπροστά της τρία “ματς μπολ”, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (7/6) όπου θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στην άμυνα και εκεί ουσιαστικά έγινε η διαφορά αφού “εγκλώβισαν” τους αντιπάλους τους οι οποίοι ήταν παράλληλα και άστοχοι. Οι γηπεδούχοι είχαν 4/26 (15,4%) στα τρίποντα και 18/42 (42,9%) στα δίποντα, οπότε έτσι δεν γινόταν να κερδίσουν.

Παράλληλα το παιχνίδι ήταν “φτωχό” σε επίπεδο δημιουργίας καθώς οι δύο ομάδες μοίρασαν συνολικά 16 ασίστ (από 8 η καθεμία). Από εκεί και πέρα η Αρμάνι απέκτησε μία διαφορά 8 πόντων (36-28) με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει την πρωτοπορία και να “αγγίξει” την πρόκρισή της στον τελικό.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε με 15 πόντους και ο Σαμάρντο Σάμουελς με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ συνέθεσαν μία εκπληκτική “τριπλέτα” για τους Μιλανέζους. Ο Μπέντζαμιν Εζέ τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) για τους ηττημένους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…