Κεντρική Διεθνή Κεφάλαιο… Τενερίφη για Σέκουλιτς

Κεφάλαιο… Τενερίφη για Σέκουλιτς

sekulic canarias

sekulic-canarias

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τενερίφης και αυτές αποτέλεσαν το “διαβατήριο” του ώστε να μετακομίσει στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ το Φεβρουάριο.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στην Τουρκία για τον Μαυροβούνιο φόργουορντ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον χρησιμοποίησε ελάχιστα καθώς επέστρεψαν μετά από λίγο καιρό οι τραυματίες, Λούκα Ζόριτς και Ογκούζ Σαβάς, με συνέπεια ο Σέκουλιτς να παίξει μόλις σε 3 αγώνες για το πρωτάθλημα και 4 για την Ευρωλίγκα.

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της και ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Αμαρουσίου και της ΑΕΚ επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ιβηρική χερσόνησο. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Σέκουλιτς απέχει μία ανάσα από τη συμφωνία του με την Τενερίφη, ήτοι την ομάδα που αγωνιζόταν πριν πάρει το δρόμο για την Τουρκία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και απομένουν λεπτομέρειες για να σφραγιστεί η μεταγραφή. Εξελίξεις θα υπάρχουν με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου αφού τα πρωταθλήματα σε Τουρκία και Ισπανία δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ο Σέκουλιτς είχε μέσο όρο 17,7 πόντους και 7,1 ριμπάουντ σε 18 αγώνες για τη Liga Endesa με την Τενερίφη. Με τη Φενέρ μετράει μέχρι στιγμής μέσο όρο 12,6 πόντους και 6,3 ριμπάουντ σε 3 παιχνίδια για το πρωτάθλημα ενώ στην Ευρωλίγκα έδωσε το “παρών” σε 4 ματς με μέσο όρο 2 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…