Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Καλωσόρισμα σε Κατσικάρη

Καλωσόρισμα σε Κατσικάρη

pelargoi greece

pelargoi-greece

Η πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας αποτέλεσε ένα γεγονός που χαροποίησε πολλούς, με τους “Πελαργούς” να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι πιστοί συνοδοιπόροι της Εθνικής καλωσόρισαν τον 45χρονο τεχνικό και επικρότησαν την απόφαση της ΕΟΚ να εμπιστευθεί σε Έλληνα προπονητή τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ακόμη γνωστοποίησαν ότι σταθούν δυναμικά στο πλευρό της “επίσημης αγαπημένης“, όπως αναμενόταν, και στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή τη σημερινή (σ.σ. προχθεσινή 14/06) επέτειο από το “χρυσό έπος” του 1987, όταν η Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή της Ευρώπης και έγινε από τότε η “επίσημη αγαπημένη” όλων των Ελλήνων, χαιρετίζουμε την απόφαση της ΕΟΚ να εμπιστευτεί την προετοιμασία και την καθοδήγηση της Ομάδας σε Έλληνα προπονητή, και καλωσορίζουμε τον Φώτη Κατσικάρη.

Αγαπητέ κόουτς, καμία δυσκολία δε μπορεί να μάς κρατήσει μακριά από την Εθνική Ομάδα και φέτος. Παρά την οικονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας και πάντα μακριά από σωματειακά συμφέροντα θα είμαστε πάλι εκεί, μαζί με την Ομάδα στο…”δικό μας Mundial” για να βοηθήσουμε εσένα, τους συνεργάτες και τα παιδιά που θα επιλέξεις. Κλείσαμε ήδη τις θέσεις μας, από τον πρώτο αγώνα στη Σεβίλλη μέχρι και τον τελικό στη Μαδρίτη!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…