Κεντρική Ελλάδα Camp Κάνει πρεμιέρα η Άμφισσα

Κάνει πρεμιέρα η Άμφισσα

fokida camp

fokida-camp

Πρεμιέρα στα καμπ που γίνονται το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει η Άμφισσα, η οποία θα διοργανώσει το πρώτο Fokida Basketball Camp στο κλειστό γήπεδο της πόλης από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι από ηλικίας 8-19 ετών και θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ δίπλα στους καλύτερους προπονητές της περιοχής.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η πρωτεύουσα του Νομού Φωκίδας, η ιστορική Άμφισσα, θα φιλοξενήσει το «1ο Fokida Basketball Camp», το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο της πόλης από 30 Ιουνίου εως 4 Ιουλίου!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-19 ετών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα… μυστικά του κορυφαίου αθλήματος στην χώρα μας από τους καλύτερους προπονητές των περιοχών Άμφισσας και Ιτέας, καθώς επίσης και από αθλητές Α1, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο προπονητικό team!

Οι συμμετέχοντες, μέσω του υψηλού επιπέδου προπόνησης (με σύγχρονο ασκησιολόγιο και σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό), θα έχουν την δυνατότητα να βελτιώσουν τις μπασκετικές του ικανότητες σε όλους τους τομείς και παράλληλα θα ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ το παιχνίδι και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες διεθνείς αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν το παρών κατά την διάρκεια του Camp.

Σημαντική συνεισφορά στην υλοποίηση του «1ου Fokida Basketball Camp» είχε ο Δήμος Δελφών με την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου της Άμφισσας, όπως και οικονομικοί παράγοντες της περιοχής που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί της διοργάνωσης.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 693 2709969. Παράλληλα λειτουργεί σχετική ιστοσελίδα στο facebook στην διεύθυνση «facebook.com/fokidabasketballcamp»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…